Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Партнерство с Међународном федерацијом спортског пењања

06. јун 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (председник: Kenta Kuribayashi), објављује да је почела партнерски уговор с Међународном федерацијом спортског пењања у Европи. Партнерство ће представити марку на одабраним европским догађајима у календару IFSC-a.

Toyo Tires ће учестовати на будућим светским првенствима у Берну, Швајцарска, као и на догађајима IFSC светског купа у Инсбруку, Шамонију и Копру. Партнерство ће се усмерити на увећање искуства с догађаја доносећи интерактивно ангажовање присталица на одабране догађаје IFSC-а, поред подизања свести о спорту путем друштвених медија. Спонзорство Тоyо Тире Еуропе ступиће на снагу на IFSC светском купу у Инсбруку од 14. до 18. јуна и наставиће се преко IFSC светског купа у Шамонију од 7. до 9. јула, светских првенстава IFSC-а у пењању од 1. до 12. августа и IFSC светског купа у Копру од 8. до 9. септембра.

Председник IFSC-а Marco Scolaris рекао је: „Срећни смо што ћемо довести нове иновативне партнере да подрже наше догађаје светске класе, и Toyo Tires сигурно је права ствар за то. Они су водећи у свету у својој индустрији, као што ми тежимо у нашој, и то ново партнерство донеће додату вредност нашим деоничарима, посебно навијачима, на нашим елитним догађајима.”

Председник и ген. дир Toyo Tire Holdings of Europe GmbH Kenta Kuribayashi рекао је: „У Toyo Tires-у веома смо срећни што смо партнери с IFSC-ом и што их подржавамо, и радујемо се што ћемо бити део младе, енергичне и растуће заједнице спортског пењања. Гледајући како атлете спортског пењања померају границе својих могућности заиста надахњује и у складу је с филозофијом Toyo Tires-а да настави напредно стваралаштво и иновативност да понуди гуме које превазилазе очекивања купаца широм света. Надамо се да ћемо подржати раст спортског пењања у Европи и свету.”

TOYO TIRE једна од највећих произвођача ауто-гума у свету, основана је 1945. у Осаки, у Јапану. Производни опсег укључује гуме за путничка возила, лаке камионе и теренце. Водећа компанија у технологији гума и моторних возила поноси се доношењем 'нових сензација свету кроз надахњујући дух и јединствене иновативне идеје' а спортско пењање хвали филозофију ове марке.


Откријте више о спортском пењању на: www.ifsc-climbing.org

Најновије вести