Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires иде на Азијски вандрумски рели

23. април 2024.

FLEX SHOW AIKAWA Racing с ТОYО-м учествоваће на Азијском вандрумском релију

FLEX SHOW AIKAWA Racing с ТОYО-м учествоваће на Азијском вандрумском релију (AXCR). Тим, којим руководи Sho Aikawa, Toyo Tires спонзорише од 2018. Тркајући се Тојотом Land Cruiser 150 Prado, опремљеном гумама Open Country, тим стреми ка победи у класи у овогодишњој трци. Кола ће возити D1GP такмичар Masato Kawabata који је такође искусан рели возач. Kawabata је побеђивао у класи прошле године у Купу XCR Sprint и Релију Hokkaido. На свом првом учешћу на AXCR-у 2019. завршио је на другом месту.

С почетком у недељу 11. августа, AXCR ће представити шест мерених етапа од преко 1.000 км дуж Тајланда и Малезије. Трка, која се одржава од 1996, вандрумски је рели који FIA подржава.  

Ова година означава 29. пут од кадa се догађај одржава. Почињући од Surat-a Thani-ја, гледајући на Залив Тајланда, стаза води такмичаре на југ у Малезију. Трка се завршава у Куала Лумпуру преваливши укупну раздаљину од око 2.000 км. Овогодишња искушења биће тешка за управљање с планинама и густим шумама захтевајући сјајну покретљивост, издржљивост и брзину.

Toyo Tires користи податке и знање стечене кроз релије издржљивости и сналажења у развоју будућих висококвалитетних производа високог учинка. Развој доприноси политици остварења одрживог живота у покрету Toyo Tires-a.

 

Најновије вести