Налазач гума Налазач продаваца

Пробни полигони

Toyo Tires управља једним од најдинамичнијих и најсвеобухватнијих огледних програма у индустрији. Ово нам помаже да развијемо и проследимо производе с непроменљиво високим квалитетом, укључујући одличну безбедност и учинак. Као додатак следећим пробним полигонима и техничком центру у Јапану, обимно тестирање у стварном животу изводи се на сваком од наших тржишта широм света. Али, пробе не стају на местима побројаним на овој страници.

У Toyo Tires-у ми такође верујемо у иновације путем такмичења. Као резултат, активно смо умешани у разноврсне мото-спортове широм света. То укључује све од серије SPEED World Challenge GT и Touring Car, која се такмичи на чувеним тркачким стазама широм Сједињених Држава, до релија Дакар, који покрива неке од најтежих терена на свету. Ово помаже нашим инжењерима у развијању и испробавању материјала прототипова, концепата грађе и учинка.

Наши пробни полигони

  • Toyo Tires пробни полигон - Miyazaki, Japan
    На пробном полигону у Miyazaki-ју, у Јапану, обављамо огледе високобрзинског учинка, издржљивости и буке на гумама путничких кола, лаких камиона и аутобуса. Постројење такође укључује огледну стазу за надгледање и анализу одлика управљачке стабилности производа
  • Toyo Tires пробни полигон - Saroma, Јапан
    Гуме за снег и за целу годину процењују се на пробном полигону Toyo Tires-а у Сароми, Јапан. На полигону, Toyo Tires инжењери тачно мере одлике учинка као што су приањање, кочење и одзив управљача у стварним околностима, захтевним зимским условима.
  • Технички центар Toyo Tires-а - Itami, Јапан
    Toyo Tires Технички центaр у Itami-ју, у Јапану, један је од најнапреднијих центара за развој гума у свету. Он садржи врхунске нацрте, развој и огледну опрему, укључујући Flat-Trac II машину за испитивање гума и систем симулације вођен суперрачунаром одговорним за производе осмишљене у Т-режиму.