Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires на AMTS-у 2024.

14. март 2024.

AMTS 2024. одржаће се од 22. до 24. 03. 2024. у Будимпешти. Toyo Tires опет ће бити присутна на штанду.

AMTS се одржава од 2006. У то време сајам је почео на укупној површини од око 14.000 м². Отад, догађај је прерастао у један од најважнијих сајмова подешавања на европском континенту с укупном површином од око 125.000 м² ове године и током три дана 2024. угостиће више од 1.000 возила.  

Ове године Toyo Tires биће још једном присутна на AMTS-у заједно са AKH-ом. Лане је Toyo Tires-ов Tread Path донет на AMTS у мањем облику и био је веома популаран међу посетиоцима. Зато ће ове године поново бити европски Toyo Tires-ов Tread Path на AMTS-у. Биће изложено петоро легендарних аутомобила, укључујући један од JP-а и права тркачка кола Ring Racing-а у дизајну Toyo Tires-а.

 

Али, нису само кола то чему се можете дивити на штанду. У пртљажнику је такође нова одржива показна ауто-гума Toyo Tires-а, која је први пут приказана на Токијском ауто-салону 2024. и сад јој се можете дивити на AMTS-у 2024. Показна ауто-гума направљена је од 90% одрживих материјала. Од тога су 60% обновљиви материјали, укључујући бутадиенски каучук од биомасе, стирен-бутадиенски каучук од биомасе, силицијум-диоксид од пепела љуске пиринча, биљно уље и полиестер од органских сировина. Осталих 30% ауто-гуме направљено је од обновљених материјала, укључујући бутадиенски каучук од CO2, обновљену чађ, обновљен кабл и обновљено челично уже.

 

Чак и верзија Open Country M/T за релије направљена је од 50% одрживих материјала и испробана на Релију Дакар. Стога се одржива показна ауто-гума Toyo Tires-а може видети као средство напретка ка повећању одрживих материјала у серијској производњи на 40% до 2030. и на 100% до 2050. Визуелно, показна ауто-гума одмах ће се издвојити на штанду на AMTS-у 2024, пошто је њен профил надахнут темама електричних полупроводника и одрживости.  

Као додатак најважнијим темама око кола и ауто-гума, Toyo Tires још једном ће понудити посетиоцима на AMTS-у 2024. игру реаговања с неким наградама за хватања. Ипак, ово није једино место где се могу освојити награде Toyo Tires-а. Посетиоци AMTS-а 2024. могу на главној позорници с радошћу очекивати лутрију за кола у дизајну Toyo Tires-а. 

Најновије вести