Налазач гума Налазач продаваца

Новости

TOYO TIRES још једном примила резултат пробе „ДОБРА”!

18. март 2024.

После ауто-гуме TOYO PROXES Comfort, Autobild је сада такође доделио ауто-гуми TOYO PROXES Sport 2 резултат пробе „ДОБРА”  

У проби ауто-гума Autobild Allrad-а објављеној 15. марта, ауто-гума PROXES Sport 2 испробана је у величини 235/55 R19. Укупно, испробавање ауто-гума укључује 11 модела ауто-гума различитих произвођача. Испробане су категорије влажно, суво и вандрумски. Необично око овогодишње пробе ауто-гума било је да су газеће површине ауто-гума, које су биле направљене за коришћење на путевима, такође испробане и вандрумски. Ово је зато што се испробана величина гума такође користи на теренцима с погоном на сва четири точка које њихови власници често возе ван путева, на плажи или по блату.  

TOYO PROXES Sport 2 доказала је своје квалитете у све три категорије пробе - чак и ван путева. Гума је добила посебно добре оцене код вожње у блату (остварено „2+”) и песку (остварено „2”). Ипак, гума је такође показала добро приањање на трави и шљунку.  

Додатно, TOYO PROXES Sport 2 задивила је:  

- Кратким путевима кочења  

- Динамичким руковањем на сувим косинама   

- Разумном ценом.

Пре само недељу дана, TOYO TIRES могла је да прослави резултат пробе „ДОБРА” када је гума TOYO PROXES Comfort била оцењена са „ДОБРА” у великој летњој Autobild-овој проби ауто-гума 2024.  

Више података о ауто-гуми и подацима означавања у ЕУ можете наћи овде.

Најновије вести