Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Успешан наступ Toyo Tires-а и Gumi.hu на AMTS-у

27. март 2024.

Од 22. до 24. марта, популарни сајам подешавања AMTS још једном је одржан у Будимпешти.  

Ове године сајам подешавања привукао је 80.280 посетилаца током три дана догађаја. Toyo Tires и мађарски партнер Gumi.hu искористили су прилику да представе подешене и тркачке аутомобиле, никада пре невиђене у Мађарској. Уз аутомобиле биле су одабране ауто-гуме из палете Тоyо Tires-а на показним екранима израђеним по наруџбини.  

Представљено је укупно 5 кола на штанду Toyo Tires-а: црни мицубиши Evo и црвена спортска кола GTR, обоја опремљена полуглатким ауто-гумама Proxes R888R. Пар предивних кола из чувене немачке компаније за побољшавање JP Performance, возећи се на ауто-гумама Proxes Sport 2, чинио је одељак побољшаних кола.  

Оригинална тркачка кола Toyota Supra GT4 тима Ring-Racing, која ће учествовати с гумама Toyo на овогодишњој трци 24 сата Nürburgring-а, 1-2. јуна.  

Сва изложена кола била су популарни фото-мотиви, док је Supra Ring-Racing-а такође посетиоцима понудила прилику да искусе како је то седети у правим тркачким колима.  

Организатори AMTS-а као и излагачи понудили су посетиоцима изложбе живописан, забаван програм. На штанду Тоyо Tires-а и Gumi.hu, ураганска машина, обрћуће лопте у веома брзој ваздушној струји, дали су знатижељним учесницима прилику да освоје награде надмећући се у прикупљању највише сунђерастих лоптица за одређено време. Додатно, гости штанда такође су могли да испробају своје возачке вештине на тркачком симулатору, док су деца могла да опробају руку у бојењу као могући успешни дизајнери возила.  

Љубитељи вандрумске вожње могли су да искусе вандрумску вожњу таксија у спољној области. Спољни догађај опремили су Тоyо Tires и Gumi.hu заставицама око вандрумске стазе. Вешти возачи возила 4x4 представили су учинак возача, кола и гума на тешкој стази. Возећи кроз уске јарке, постаје јасно зашто ауто-гума Open Country M/T има шару газеће површине бочног зида која не само да штити бочни зид од штете од удара, већ и обезбеђује додатно бочно трење у блату, песку или шљунку.

Open Country M/T такође је била коришћена на овогодишњем релију „Africa Eco Race”. Мађарски такмичар у релију László Bunkoczi у својим колима Isuzu D-Max користио је ауто-гуме Тоyо да успешно савлада услове.

Вандрумска кола на Open Country M/T Оригинална кола African Eco Race на Open Country M/T

Заједно с партнером Gumi.hu кога подржава AKH, Toyo Tires успешно је представила робну марку љубитељима подешавања и породицама. Марка је понудила спектар ауто-гума и да их додирну на штанду и да искусе учинак на пробној вандрумској вожњи. Велик број посетилаца сајма обезбедио је да је марку упознала широка публика.

Најновије вести