Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Тркање до одрживе будућности

19. април 2024.

Глатке тркачке гуме Proxes израђене с одрживим материјалима освојиле су две од прве четири етапе серије Nurburgring Langstrecken.

Глатке гуме Proxes, израђене коришћењем напредних одрживих технологија, користе обе Тојоте GR Supra GT4 EVO тима Toyo Tires с Ring Racing-ом да би освојили прву и трећу етапу серије Нüрбургринг Лангстрецкен у класи SP10.

Глатка тркачка гума Proxes садржи бројне одрживе сировине. Последњи технички опис, развијен у Nurburgring-у, користи биљно уље, силицијум-диоксид из љуске пиринча и обновљене каблове. Стварајући производ који је и одржив и делотворан, чак и код најзахтевније употребе. Ова новина доприноси политици остварења одрживог живота у покрету Toyo Tires-а.

Две Тојоте GR Supra GT4 Ево учествоваће 2024. у серији издржљивости NLS-а желећи да освоје класу SP10 (GT4). Обе су опремљене глатким гумама Proxes по техничком опису Nurburgring-а развијене коришћењем одрживих материјала. Однедавно, тим је завршио први и други у својој класи у трећој етапи серије у суботу 13. априла као и други следећег дана у четвртој етапи. 

Одржива показна гума  
Раније ове године, компанија је приказала показну гуму развијену укључујући њен највиши удео у историји - 90% - одрживих материјала. Гума је приказана на Токијском ауто-салону и после, на недавном AMTS будимпештанском сајму. Ова гума укључила је бутадиенски каучук из CO2 створен у производном поступку који би иначе био отпад. Потпуна анализа прерађеног и обновљеног материјала приказана је испод. 

Глатке гуме Proxes развиле су даље одржив приступ у најгорим условима стварног света. Нове ауто-гуме биће употребљене за такмичење у захтевној крајњој издржљивости 1. јуна на Nurburgring-у 24 сата 2024.   

Toyo Tires користи податке и знање стечене кроз трке издржљивости у развоју будућих висококвалитетних производа високог учинка. Развој доприноси политици Toyo Tires-а остварења одрживог живота у покрету.

Најновије вести