Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Прво и друго место у квалификацијама за Nürburgring

17. април 2024.

Тојота GR Supra GT4 EVO број 170 победила је а број 171 заузела је друго место у суботњој трећој етапи серије Nürburgring Langstrecken

Toyo Tires с Ring Racing-ом заузели су прво и друго место у класи SP10 квалификација за ADAC 24х Nürburgring у суботу 13. априла. Квалификације су такође 3. и 4. етапа серије Nürburgring Langstrecken. Оба аута Тојота GR Supra GT4 EVO учествовала су у две трке у суботу и недељу 14. априла на Nürburgring-у. У недељној трци кола број 171 завршила су друга док је квар узроковао повлачење кола 170. Обоја су се успешно квалификовала за трку 24 сата.

(Лево: ТОЈОТА GR Supra GT4 EVO, десно: наградни трофеји класе SP10)

У првој трци, кола бр. 170 стигла су четврта за трку 24 сата, док су кола бр. 171 била седма. Квалификовање је успостављено на основу најбржег круга пре него поретка у трци. Обоја кола морала су да престигну супарничке тимове у брзом смењивању, с колима бр. 170 на челу трке и колима бр. 171 која су стигла друга. Прво и друго место на крају за Toyo Tires с Ring Racing-ом.  

У другој трци одржаној следећег дана, кола бр. 171 ишла су добро до другог места на крају. Кола 170, нажалост, морала су да се повуку. Глатке гуме Proxes (спецификација за Nürburgring), које користе одрживе материјале, добро су се показале и допринеле су победи.

Менаџер Toyo Tires-а с Ring Racing-ом Uwe Kleen рекао је: „Прво и друго место на крају прве трке био је најбољи резултат који смо могли да пожелимо за увод трке издржљивости 24 сата. И поред невоље кола 170 у другој трци, кола 171 добро су се борила да би завршила на другом месту. Глатке гуме Proxes добро су се показале и ми се радујемо сличном учинку на трци 24 сата. Ово је најважнија трка сезоне, и ми ћемо решити механичке невоље откривене у овој трци да бисмо били потпуно спремни” он је рекао о својој одлучности за следећу трку.  

Трка Nürburgring 24 сата одржаће се 1. и 2. јуна. Пун тркачки програм почиње од 30. маја за највећи спортски ауто-мото фестивал године у Немачкој.  

Toyo Tires користи податке и знање стечене кроз активности ауто-мото спорта у развоју производа да би испоручили висококвалитетне гуме високог учинка глобално.  

 

Серија Proxes
Серија Proxes најважнија је глобална марка Toyo Tires-а, која обезбеђује вожњу високог учинка под свим условима, од ауто-мото спорта до свакодневне употребе. Висок учинак као стандард сједињен с помодним нацртом шара веома су препоручени, за домаће и међународно тржиште.
Притисните овде за подробније податке о производу. Proxes

Најновије вести