Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires partner je Evropske atletike u Minhenu

13. jul 2022.

Ovog leta sport je u modi: Evropska prvenstva biće održana u Minhenu od 11. do 21. avgusta 2022. Događaj s više sportova uključiće Evropsko prvenstvo u atletici koje Toyo Tires podržava kao partner.

Evropsko prvenstvo u atletici deo je evropskih prvenstava koja će biti održana ove godine u Olympiapark-u u Minhenu. Očekuje se da će se u devet atletskih disciplina, odbojci na plaži, trci kanua, umetničkoj gimnastici, biciklizmu, veslanju, sportskom penjanju, stonom tenisu i triatlonu nadmetati 4.700 sportista iz 50 zemalja. 
Od 15. do 21. avgusta biće održane razne atletske discipline na Olympiastadion-u i u gradskom centru Minhena. Počinjući maratonom 15. avgusta i završavajući muškim i ženskim finalima štafete 4x100 m 21. avgusta, evropska atletika nudi uzbudljiv program. 


Toyo Tires partner je evropske atletike od 2018, kada su Letnje igre održane u Minhenu. Sledeće Evropsko prvenstvo u atletici u Parizu, planirano za 2020, moralo je da bude otkazano zbog pandemije korone. To su sve razlozi više da se radujemo događaju u Minhenu, gde je takođe planiran festival kulture svuda po Olympiapark-u, Königsplatz-u i Olympic Regatta Course-u.


Kenta Kuribayashi, predsednik Toyo Tire Europe GmbH, takođe je zadovoljan partnerstvom s evropskom atletikom: „Toyo Tires ponosna je što je partner evropske atletike od 2018. Duh prvenstva, izazivajući da bude najbolji, blisko odražava vrednosti naše kompanije čineći atletiku savršenim sadrugom za marku Toyo Tires-a. Posle otkazivanja pariskog prvenstva 2020. zbog pandemije, događaj u Minhenu veoma je očekivan i od strane takmičara i gledalaca.”  

Nađite više utisaka o Evropskoj atletici ovde.

Pritisnite ovde za Program Evropske atletike.

Najnovije vesti