Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires партнер је Европске атлетике у Минхену

13. јул 2022.

Овог лета спорт је у моди: Европска првенства биће одржана у Минхену од 11. до 21. августа 2022. Догађај с више спортова укључиће Европско првенство у атлетици које Toyo Tires подржава као партнер.

Европско првенство у атлетици део је европских првенстава која ће бити одржана ове године у Olympiapark-у у Минхену. Очекује се да ће се у девет атлетских дисциплина, одбојци на плажи, трци кануа, уметничкој гимнастици, бициклизму, веслању, спортском пењању, стоном тенису и триатлону надметати 4.700 спортиста из 50 земаља. 
Од 15. до 21. августа биће одржане разне атлетске дисциплине на Olympiastadion-у и у градском центру Минхена. Почињући маратоном 15. августа и завршавајући мушким и женским финалима штафете 4x100 м 21. августа, европска атлетика нуди узбудљив програм. 


Toyo Tires партнер је европске атлетике од 2018, када су Летње игре одржане у Минхену. Следеће Европско првенство у атлетици у Паризу, планирано за 2020, морало je да буде отказано због пандемије короне. То су све разлози више да се радујемо догађају у Минхену, где је такође планиран фестивал културе свуда по Olympiapark-у, Königsplatz-у и Olympic Regatta Course-у.


Kenta Kuribayashi, председник Toyo Tire Europe GmbH, такође је задовољан партнерством с европском атлетиком: „Toyo Tires поносна је што је партнер европске атлетике од 2018. Дух првенства, изазивајући да буде најбољи, блиско одражава вредности наше компаније чинећи атлетику савршеним садругом за марку Toyo Tires-а. После отказивања париског првенства 2020. због пандемије, догађај у Минхену веома је очекиван и од стране такмичара и гледалаца.”

Нађите више утисака о Европској атлетици овде.

Притисните овде за Програм Европске атлетике.

Најновије вести