Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Ralf Gutena postavljen za direktora prodaje i marketinga

10. jul 2023.

Prvog jula, Ralf Gutena postavljen je za novog direktora prodaje i marketinga. 

S preko 23 godine iskustva u poslovanju auto-gumama i opsežnim iskustvom u industriji                                                                                                                                        i trgovini, Ralf Gutena veliki je dodatak rukovodećem timu Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, držeći razne rukovodeće položaje, uključujući poslednje tri godine kao direktor, poslovni razvoj i prodaja za Evropu za glavne proizvođače auto-guma. Njegovo obimno poznavanje tržišta i uspešnih prodajnih i marketinških strategija donelo mu je priznanje u industriji.

Kao direktor prodaje i marketinga, Ralf Gutena biće odgovoran za povećanje tržišnog prodora Toyo Tire-a u Evropu. To će raditi blisko sarađujući s evropskim prodajnim i marketinškim timovima da bi dalje pokretali razvoj i uspeh kompanije u Evropi. Njegova stručnost u razvoju tržišta, odnosu s kupcima i prodajnim strategijama pomoći će da se dalje ojača položaj Toyo Tire-a kao jednog od vodećih snabdevača auto-gumama u Evropi. 


„Toyo Tire poštovan je i cenjen tržišni učesnik sa zadivljujućim opsegom proizvoda i jakom posvećenošću inovacijama i kvalitetu,” rekao je Ralf Gutena. „Uzbuđen sam što sam deo ove dinamične kompanije i radujem se korišćenju svog iskustva i veština da dalje pokrećem rast Toyo Tire-a u Evropi.”

Predsednik Toyo Tire Holdings of Europe GmbH-a, Kenta Kuribayashi, izrazio je svoje ushićenje zbog postavljenja Ralfa Gutenе: „Uvereni smo da će Ralfovo obimno iskustvo, bogato znanje i sveobuhvatna stručnost značajno pokretati budući razvoj Toyo Tire-a u Evropi. Njegova posvećenost i shvatanje tržišnih uslova čine ga savršenom osobom za ovaj novostvoren posaо.”

S Ralfom Gutenom kao novim direktorom prodaje i marketinga, Toyo Tire Holdings of Europe GmbH savršeno je postavljen da dalje pokreće njen razvoj u Evropi i konsoliduje njen položaj kao jednog od vodećih snabdevača auto-gumama širom sveta. 

Najnovije vesti