Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Ралф Гутена постављен за директора продаје и маркетинга

10. јул 2023.

Првог јула, Ралф Гутена постављен је за новог директора продаје и маркетинга.

С 23 године искуства у пословању ауто-гумама и опсежним искуством у индустрији и трговини, Ралф Гутена велики је додатак руководећем тиму Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, држећи разне руководеће положаје, укључујући последње три године као директор, пословни развој и продаја за Европу за главне произвођаче ауто-гума. Његово обимно познавање тржишта и успешних продајних и маркетиншких стратегија донело му је признање у индустрији.

Као директор продаје и маркетинга, Ралф Гутена биће одговоран за повећање тржишног продора Toyo Tire-а у Европу. То ће радити блиско сарађујући с европским продајним и маркетиншким тимовима да би даље покретали развој и успех компаније у Европи. Његова стручност у развоју тржишта, односу с купцима и продајним стратегијама помоћи ће да се даље ојача положај Toyo Tire-а као једног од водећих снабдевача ауто-гумама у Европи.

„Toyo Tire поштован је и цењен тржишни учесник са задивљујућим опсегом производа и јаком посвећеношћу иновацијама и квалитету,” рекао је Ралф Гутена. „Узбуђен сам што сам део ове динамичне компаније и радујем се коришћењу свог искуства и вештина да даље покрећем раст Toyo Tire-а у Европи.”

Председник Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Kenta Kuribayashi, изразио је своје усхићење  због постављења Ралфа Гутене: „Уверени смо да ће Ралфово обимно искуство, богато знање и свеобухватна стручност значајно покретати будући развој Toyo Tire-а у Европи. Његова посвећеност и схватање тржишних услова чине га савршеном особом за овај новостворен посао.”

С Ралфом Гутеном као новим директором продаје и маркетинга, Toyo Tire Holdings of Europe GmbH савршено је постављен да даље покреће њен развој у Европи и консолидује њен положај као једног од водећих снабдевача ауто-гумама широм света.

 

Најновије вести