Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Trkačka sezona u Nürburgring-u počinje ovog vikenda

15. mart 2023.

Toyo Tires objavljuje da će se pridružiti timu, u saradnji s Ring Racing-om, u trci od 24 sata 2023 ADAC TotalEnergies u Nürburgring-u od 17. do 21. maja. Tim će takođe učestvovati u seriji Nürburgring Langstrecken  (NLS).  

Trka od 24 sata jedna je od najpoznatijih i najzahtevnijih trka na svetu i Toyo Tires pozdravlja priliku da opet učestvuje. Serija Nürburgring Langstrecken uključuje devet trka s različitim dužinama od 4 do 12 sati. 

Trke će se održati na 25-kilometarskom spoju kruga Nürburgring Grand Prix i Nordschleife-a. Takmičićemo se u svim trkama 2023. uz našeg partnera Ring Racing. Iskusan tim s kojim sarađujemo više godina i koji je takođe radio s nekim od vodećih kompanija u auto-industriji.  

Guma Proxes Slick, s tehničkim podacima Nürburgring-a, trkački je proizvod razvijen isključivo za Toyota GR Supra GT4 da bi osvojila prvenstvo u klasi SP10 (kola GT4).  

Toyo Tires koristiće podatke, reakcije i iskustvo stečeno kroz učešće u auto-moto sportovima da bi poboljšala ulične gume i proizvela visokokvalitetne gume za puteve.   

Najnovije vesti