Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Тркачка сезона у Nürburgring-у почиње овог викенда

15. март 2023.

Toyo Tires објављује да ће се придружити тиму, у сарадњи с Ring Racing-ом, у трци од 24 сата 2023 ADAC TotalEnergies у Nürburgring-у од 17. до 21. маја. Тим ће такође учествовати у серији Nürburgring Langstrecken (NLS).

Трка од 24 сата једна је од најпознатијих и најзахтевнијих трка на свету и Toyo Tires поздравља прилику да опет учествује. Серија Nürburgring Langstrecken укључује девет трка с различитим дужинама од 4 до 12 сати. 

Трке ће се одржати на 25-километарском споју круга Nürburgring Grand Prix и Nordschleife-а. Такмичићемо се у свим тркама 2023. уз нашег партнера Ring Racing. Искусан тим с којим сарађујемо више година и који је такође радио с неким од водећих компанија у ауто-индустрији. 

Гума Proxes Slick, с техничким подацима Nürburgring-а, тркачки је производ развијен искључиво за Toyota GR Supra GT4 да би освојила првенство у класи SP10 (кола GT4).

Toyo Tires користиће податке, реакције и искуство стечено кроз учешће у ауто-мото спортовима да би побољшала уличне гуме и произвела висококвалитетне гуме за путеве.