Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Evropsko finale u Kopru

23. avgust 2023.

Toyo Tires učestvovaće u završnoj evropskoj rundi Svetskog kupa IFSC-a u penjanju u Kopru, Slovenija, 8. i 9. septembra s poboljšanim programom.  

Toyo Tires biće prisutna tokom takmičenja nudeći ljubiteljima sporta koji posete njen štand priliku da uzmu besplatnu suvenirsku majicu kratkih rukava ili kapu Toyo Tires-a koji obeležavaju kopersku rundu.  

U Tršćanskom zalivu, gledajući na Jadransko more, Kopar je prvi put 2022. bio mesto održavanja IFSC-a. Ove godine, težinski sportisti vratili su se u Sloveniju zbog pretposlednje borbe, pre odlaska na završni događaj kalendara IFSC-a u Wujiang, u Kini.

Težinsko penjanje spaja visinu i izdržljivost sa strategijom. Sportisti imaju samo šest minuta da dostignu najvišu tačku na zidu od 15 metara s izbočinom. S različitim putanjama u svakoj fazi takmičenja, svako penjanje potpuno je nov izazov.   

Toyo Tires udružila se 2023. s Međunarodnom federacijom sportskog penjanja u ovom uzbudljivom sportu i promocija marke vidljiva je duž putanja. Toyo Tires biće u Kopru s veoma važnim gostima gledajući takmičenje kao neodvojiv partner IFSC-a.

 

 

Najnovije vesti