Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Европско финале у Копру

23. август 2023.

Toyo Tires учествоваће у завршној европској рунди Светског купа IFSC-а у пењању у Копру, Словенија, 8. и 9. септембра с побољшаним програмом.

Toyo Tires биће присутна током такмичења нудећи љубитељима спорта који посете њен штанд прилику да узму бесплатну сувенирску мајицу кратких рукава или капу Toyo Tires-а који обележавају коперску рунду.  

У Тршћанском заливу, гледајући на Јадранско море, Копар је први пут 2022. био место одржавања IFSC-а. Ове године, тежински спортисти вратили су се у Словенију због претпоследње борбе, пре одласка на завршни догађај календара IFSC-а у Wujiang, у Кини.

Тежинско пењање спаја висину и издржљивост са стратегијом. Спортисти имају само шест минута да достигну највишу тачку на зиду од 15 метара с избочином. С различитим путањама у свакој фази такмичења, свако пењање потпуно је нов изазов.   

Toyo Tires удружила се 2023. с Међународном федерацијом спортског пењања у овом узбудљивом спорту и промоција марке видљива је дуж путања. Toyo Tires биће у Копру с веома важним гостима гледајући такмичење као неодвојив партнер IFSC-a.

 

 

Најновије вести