Налазач гума Налазач продаваца

ЕУ Атлетика

Изванредна километража, приањање и усмерена стабилност - квалитети по којима је Тоyо Тирес позната - сваке године води најбоље ЕУ атлетичаре до злата.

Toyo Tires је почела своје партнерство с атлетичарима као партнерима на Светском првенству IAAF у Лондону 2017. За овим је ишло партнерство са Светским првенством у дворани 2018. Узимајући у обзир изванредан успех и видљивост остварене кроз ова партнерства, постајање партнер Европске атлетике исте године био је природан корак за Toyo Tires.

Прво европско првенство у којем је Toyo Tire учествовала било је у Берлину 2018. Ове године, атлетски прогам такође је постао део ширег европског првенства у више спортова чинећи догађај још већим. Toyo Tires била је представљена милионима европских гледалаца који су гледали овај елитни спорт на бесплатним ТВ широм Европе. ЛЕД табле Toyo Tires-а око стадиона показивале су снагу партнерства доводећи марку широј публици. Тезгу на самом догађају посетило је десетине хиљада посетилаца који су такође учествовали у неким догађајима с темом атлетике да би освојили награде. После тако успешног почетка, Toyo Tires потписала је вишегодишњи уговор да би проширила партнерство на будуће године и отад је остала партнер.  

„Била је лака одлука да се подрже европска атлетска првенства”, рекао је Mike Rignall, шеф маркетинга Toyo Tires-а. „Атлетичарско непрекидно тражење напретка одражава изазове у које смо нас поставили у оквиру наше корпоративне културе.”  

Ове године првенства су се вратила у Немачку, одржавајући се у Минхену између 15. и 21. августа. У претрпаној години за атлетику, састаће се најбољи из Европе да себе још једном натерају до крајњих граница да покушају да постану прваци Европе у својим дисциплинама. Уз присуство свих европских освајача златних медаља учесника недавног Светског првенства, рекорди су угрожени. Првенство изгледа спремно да буде најуспешније.