Налазач гума Налазач продаваца

О Toyo Tires-у

У јануару 2019. компанија је променила име у корпорација Toyo Tire, одражавајући чињеницу да се предузеће развило током свог постојања у кључног играча у послу превоза. Високо фокусирана компанија једна је од водећих светских произвођача гума с пословницама или заступницима у преко 120 земаља широм света. Основано 1945, предузеће тренутно запошљава око 12.000 људи и има своју централу групе у Итамију, у Јапану. Пословне активности групе засноване су на две суштинске надлежности аутомобилске технологије и технологије гума 

Toyo Tire Europe GmbH основана је 2005. као европска централа групе. Пошто је у овом тренутку присутна у Европи преко 30 година, нова корпоративна структура дозволила је развој снажније, координисане продаје и маркетиншке политике широм региона и повећане синергије с матичном компанијом у Јапану. 

У октобру 2019. основана је Toyo Tire Serbia д.о.о. Ова компанија управља новом фабриком саграђеном у Инђији која је најавила производњу аутомобилских гума високог учинка у јулу 2022.

Суштински посао TOYO TIRES-A јесу развој, производња и промоција висококвалитетних гума високог учинка. Разноврсни спектар производа укључује гуме за летња и зимска кола, 4x4 и теренце као и гуме за комбије и лаке камионе.

 

Нова зграда централе у Итамију, у Јапану

 

Основа продаје