Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires подржава Првенство Јапана у слободном стилу 2024.

07. фебруар 2024.

Toyo Tires спонзорише такмичење Првенство Јапана 2024. у екстремном скијању и скијању на дасци слободним стилом.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH објављује да ће Toyo Tires спонзорисати такмичење у скијању и скијању на дасци слободним стилом, Првенство Јапана у слободном стилу 2024. Такмичење ће се одржати између суботе 10. и понедељка 12. фебруара ове године.

Одржавајући се или у скијашком одмаралишту Hakuba Cortina или у скијашком одмаралишту Hakuba Norikura Onsen, у префектури Nagano, стаза ће бити одређена у последњем тренутку да би се обезбедило да ће такмичарима бити дата најзахтевнија стаза у најбољем стању.   

 

Такмичења у скијању и скијању на дасци слободним стилом зимски су екстремни спортови у којима спортисти бирају сопствену путању између полазне тачке на врху планине и завршетка у подножју. Спортисти морају да покажу индивидуалност с такмичарским мерилима као што су лепота њихове трасе, брзина и техника, све се узима у обзир у њиховом коначном резултату.

 

Суштина робне марке наше компаније гласи: „Отворени путеви чекају”. Ово изражава граничарски дух наше групе храброг кретања по неутабаној земљи и самостално стварање нових путева. Спортисти прихватањем изазова величанствених снежних планина и неспутано урезујући сопствене клизне линије одражавају став наше компаније, подстичући компанију да се придружи Светској турнеји у слободном стилу, међународном такмичењу за спорт и врхунском такмичењу у Јапану.

 

Отворено првенство у слободном стилу 2024. биће скуп широког опсега генерација, од врхунских скијаша до млађих и старијих такмичара. Одржаће се надметања на којима ће публика гласањем изабрати такмичаре који се буду најбоље скијали. 

Путем наше подршке спорту и спортистима, наставићемо да подржавамо сваког ко следи сопствени пут и прихвата изазове.  

Наша јапанска централа представила је посебну интернетску страницу „Први спуст - Зимски изазивачи” - представља зимске спортове, укључујући Светску турнеју у слободном стилу.                                                                                       https://www.toyotires.co.jp/first-descent/ (само јапански)

Најновије вести