Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires продужава партнерство с Европском атлетиком

09. јануар 2024.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, председник Kenta Kuribayasi, објављује да је продужио партнерство с Европском атлетиком за наредне четири године од 2024. до 2027.

Toyo Tires прво је постала Званичан партнер Европске атлетике пред Европско атлетско првенство у Берлину 2018. и овај последњи продужетак наставиће њихово партнерство још десет година. Компанија ће имати значајно присуство на следећим главним континенталним атлетским првенствима током четири године покривене уговором. 

  • Европско Атлетско првенство Рим 2024. (7-12. јун 2024)
    Европско Атлетско првенство у дворани Апелдорн 2025. (6-9. март 2025)
    Европско Атлетско првенство Бирмингем 2026. 
    Европско Атлетско првенство у дворани 2027. 

Као најзначајнији Званичан партнер, Toyo Tires наставиће да користи обимна права основног маркетинга која укључују ексклузивност производне категорије широм света, промоцију марке у све ширим активностима дигиталних и друштвених медија Европске атлетике, промоцију у евровизијским паневропским репортажама емисија слободног ТВ пријема горњих првенстава, ЛЕД оглашавање ивицом стазе, додатну промоцију преко комуникационих канала Европске атлетике, продају карата и третман важних особа. 

„Усхићен сам да је Toyo Tires одлучила да настави своју сарадњу с Европском атлетиком као Званичан партнер. Имали смо врло усклађен однос с њима који је обезбедио значајну корист обома. Убеђен сам да ће се ово наставити у будућности и наш ће однос наставити да развија и побољшава обе робне марке,” коментарисао је председник Европске атлетике Добромир Карамаринов.

„Рад с Европском атлетиком од 2018. био је невиђено успешан и привилеговани смо да имамо могућност да проширимо наше партнерство. Изазови с којима се спортисти суочавају тежећи бољем учинку, снажно одражавају нашу посвећеност да непрекидно побољшавамо наше производе. Радујемо се јачању нашег партнерства док се заједнички развијамо у будућности,” рекао је директор маркетинга и продаје Toyo Tire Holdings of Europe Ralf Gutena.

Најновије вести