Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Продужено партнерство с Отвореним првенством за жене AIG

03. август 2023.

Toyo Tires продужује своје партнерство с Отвореним првенством за жене AIG за 2023. у Walton Heath-у. 

Постало је нормална ствар спонзорисање Отвореног првенства за жене AIG од стране Toyo Tires-а. Пету узастопну годину, јапански произвођач ауто-гума партнер је с Отвореним првенством за жене AIG, једним од најсвеобухватнијих и најпрестижнијих главних такмичења на турниру за жене, као Покровитељ и званична ауто-гума првенства. Овогодишњи турнир одржаће се у Walton Heath-у у Surrey-ју од 10. до 13. августа.
Први пут установљено 1976, Отворено првенство за жене AIG једно је од пет главних првенстава у голфу за жене. Група од 144 врхунских међународних играчица надметаће се на овогодишњем догађају за трофеј у Walton Heath-у. Јужноафриканка Ashleigh Buhai брани титулу с Отвореног првенства за жене AIG освојивши своје прво главно првенство лане на догађају на Muirfield-у.

Ове године Првенство иде у Walton Heath у округу Surrey, где је наградни фонд значајних 7.300.000 америчких долара (око 6.700.000 евра). Toyo Tires партнер је Отвореног првенства за жене AIG од 2019. када је првенство одиграно у Woburn-у у Енглеској, 2020. у Royal Troon-у у Шкотској, Carnoustie-jу 2021. и Muirfield-у лане.

Toyo Tires имаће још једном пуно извештавање и активно ће подржавати овај главни спортски догађај емитовањем ТВ огласâ током турнира на Скај ТВ-у као и на другим медијима и друштвеним каналима.

Најновије вести