Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires сарађује с Доџерсима из Лос Анђелеса

29. фебруар 2024.

Toyo Tire USA Corp. потписала је спонзорски уговор с бејсболским тимом Прве лиге Доџерсима из Лос Анђелеса (Ел-Еј Доџерси).

Доџерси из Лос Анђелеса један су од најпрестижнијих бејсболских тимова у Првим лигама с дубоким везама с Јапаном, од пријатељских сусрета одржаних 1950-их до успешних јапанских познатих играча. Домаћи стадион тима, Стадион Доџерс, хвали се највећом посетом на свету у професионалним спортовима, привлачећи више од четири милиона људи годишње. Тим има сто двадесет милиона навијача широм света.  

Toyo Tires била је први јапански произвођач ауто-гума који се проширио на Сједињене Државе, успоставивши се 1966. Toyo Tires основала је 2004. подружницу за производњу ауто-гума у Џорџији, Toyo Tire North America Manufacturing Inc. и компанија има посебно јако присуство на северноамеричком тржишту с гумама великог пречника за теренце и пикап камионете. 

Toyo Tires, премошћујући раздаљину између Јапана и Сједињених Држава, ушла је у петогодишње партнерство с тимом. Успех Ел-Еј Доџерса одразиће се на излагање логотипа марке Toyo Tires на таблама с именом и таблама интервјуа унутар стадиона Доџера.

 


 

О Доџерсима из Лос Анђелеса

Франшиза Доџерса из Лос Анђелеса има традицију од поноса ка изврсности, освојивши седам првенстава Светске серије и 24 првенстава Националне лиге од свог почетка у Бруклину 1890. Светски прваци Прве бејсболске лиге 2020, Доџерси, признати су као Спортски хуманитарни тим године ESPN-а. Подржавајући победничку бејсболску културу и дајући првокласно навијачима наклоњено искуство на стадиону Доџер, тим је посвећен грађењу јаких партнерстава с месним заједницама.

Доџерси су једна од највољенијих спортских франшиза на свету, хвалећи се највећом посетом у историји Прве лиге.

Најновије вести