Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires удружује се с играчицом голфа Yuka Saso

21. фебруар 2024.

Матична компанија Toyo Tire Holdings of Europe GmbH-а, корпорација Toyo Tire, потписала је спонзорски уговор с јапанском играчицом голфа Yuka Saso.

Као део радњи на промоцији робне марке Toyo Tires-а, компанија подржава спортисте који стреме врху и позивају свет на такмичење. Са задовољством дочекујемо Yuka Saso као нову чланицу спортиста у „Тиму Toyo Tires”, који спонзорише наша компанија. Она је постизала изванредне резултате још од својих аматерских дана, освајајући ICTSI Eagle Ridge Ladies Invitational на Филипинима, на турнеји за жене као аматерка са само 14 година. Прешавши у професионалце 2019, активна је глобално, освојивши своју прву турнирску победу на NEC Karuizawa 72 Golf 2020. и своју прву велику победу на Отвореном првенству САД за жене 2021.

Коментаришући сарадњу, Yuka Saso је рекла: „Однедавно смо се повезали спонзорским уговором с Toyo Tires-ом. Врло сам срећна и почаствована што сам чланица Тима Toyo Tires. Заиста се радујем што ћемо напредовати заједно на светској сцени. Даћу све од себе да наставим да се развијам као професионална играчица голфа и као особа.”

Спонзорство је још једно изражавање поруке робне марке компаније, „Отворени путеви чекају”, одражавајући прилике за чије су испробавање производи Toyo Tires осмишљени.

Најновије вести