Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires излаже на Токијском ауто-салону 2024.

12. децембар 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, председник: Kenta Kuribayashi, објављује да ће се Toyo Tires представити на светски познатом Токијском ауто-салону. Приредба ће се одржавати три дана на Makuhari Messe-у (јапански конгресни центар, Chiba City), од петка 12. јануара до 14. јануара 2024. Токијски ауто-салон једна је од највећих светских изложби кола по наруџбини.

Toyo Tires booth (preview image)
Штанд Toyo Tires (слика изложбе)

Штанд Toyo Tires-a на Токијском ауто-салону створен је с појмом „Снажна одрживост с Toyo Tires-ом”. Путем изложбе оригиналних кола по наруџбини опремљених гумама Тоyо и широким низом производа који спајају учинак и изглед, марка подстиче дејство повезано с кретањем. Штанд је израз забаве учествовања док храбро прихватамо изазове. Осликавајући напредак да се смањи утицај на природу да би се остварило одрживо покретно друштво, ми ћемо изложити промо ауто-гуму с највишим односом одрживих материјала.

Током приредбе, одржаће се говорни програми с нашим партнерима, укључујући амбасадора опште марке Michael-a Whiddett-а (Махнитог Мајка), амбасадора марке Proxes Takayuki-ja Kinoshita-a и првака серије D1 Grand Prix 2023 Hideyuki-ja Fujino-a. Додатно, представићемо мање познату причу изазова Score Baja 1000 од стране Tomonori-ja Noto-a, од партнера Team JAOS-а, као и такмичарску фазу која представља запослене у Toyo Tires-у који су бивши светски прваци е-ауто-мото спорта.

Посебна интернетска страница повезана са штандом Toyo Tires-а на Токијском ауто-салону доступна је од данас на нашој јапанској интернетској страници (https://www.toyotires.jp/TAS2024/ ). Радујемо се што ћемо вас видети на штанду Toyo Tires-а, смештеног овде: East 8 Hall, 807.

 

Да сазнате појединости о Токијском ауто-салону 2024, посетите званичну интернетску страницу.
https://www.tokyoautosalon.jp/2024/

Најновије вести