Налазач гума Налазач продаваца

Новости

TC Corse SPK у 2. кругу трке Autobacs JEGT Grand Prix

16. новембар 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, председник Kenta Kuribayashi, објављује да ће његов спонзорисан тим, TC Corse SPK у трци заједно с Toyo-ом учестовати у 2. етапи е-спорт првенства.

AUTOBACS JEGT GRAND PRIX 2023. највеће је е-ауто-мото спортско такмичење у Јапану, користећи програм „Gran Turismo 7”, професионални играчки и тркачки тимови такмиче се међусобно. „Gran Turismo 7” последњи је део серије „Gran Turismo” невероватно популарне игрице симулатора вожње.  

Друга трка првенства одржаће се на виртуелној Spa Francorchamp, епској белгијској Ф1 стази. Влажни услови преовладаваће трком с такмичарима који ће се суочити с тешким кишним условима и да према томе прилагоде своје тркачке планове. Квалификовањем за Суперкруг*1 управљаће Soki Nabeya а трком 1*2 управљаће Osamu Fukaya.  

Трка 2*3 сведочиће повратку запосленог Toyo Tires-а, Takuma Miyazono-а, за контролама. Takuma san кренуо је с петог места у првој етапи и показао је одличну брзину и тркачку вештину завршивши други.  

Одржавајући се у суботу, 18. новембра, друга ће етапа моћи да се гледа уживо на званичном Јутуб каналу турнира: youtube.com/@jegtgpofficial3702/

За више појединости посетите интернетску страницу Autobacs JEGT-a на: jegt.jp 

Завршна трка биће одржана уживо на Токијском ауто-салону 2024. у јануару када ће победник Autobacs JEGT 2023. бити крунисан.

Најновије вести