Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Open Country иде на трку SCORE Баха 500

27. мај 2024.

Open Country M/TR, за трке подешена верзија 4x4 и вандрумска ауто-гума Open Country М/Т, биће коришћена за трку SCORE Баха 500.

Toyo Tires удружиће се с четири тима у трци SCORE Баха 500 која почиње у среду 29. маја и траје до недеље 2. јуна. 
Open Country  вандрумске ауто-гуме биће уграђене на Трофи камионете:
1.    Прошлогодишњег победника трке Баха 500, Брyце-а Мензиес-а.   
2.    Алан-а Ампудиа, победника овогодишње трке SCORE Сан Фелипе 250.   
3.    Таво-а Вилдосола, који је стигао трећи у трци Сан Фелипе 250,  
4.    Почетника, Christopher-a Polvoorde-a,
 
(Слева: Tavo Vildosola, Alan Ampudia, Bryce Menzies
Трка SCORE Баха 500 друга је етапа Светског пустињског првенства SCORE. Окусивши успех у првој етапи, SCORE Сан Фелипе 250, Toyo Tires ићи ће на изједначење тог успеха у другој етапи.  
Баха 500 историјска је трка која се одржава по 56. пут ове године и једна је од најтежих вандрумских трка на свету. Такмичари крећу из Енсенаде, на мексичком полуострву Баха Калифорнија, и возе брзо преко приближно 480 миља (770 км) кроз области неравних пустиња и стеновитих планина. Да се савладају нестабилне путне површине, ауто-гуме битан су део, захтевајући високу способност на неравним путевима као и издржљивост.

Toyo Tires обезбедиће гуме Open Country M/TR, за трке подешену верзију 4x4 и вандрумске ауто-гуме Open Country М/Т, која је високо оцењена на северноамеричком тржишту. Овај производ и друге ауто-гуме серије Open Country користе искуства накупљена на вандрумским тркама широм света у развоју производа да обогате учинак. С бројним победама на Светском пустињском првенству SCORE, побољшана способност приањања газеће површине, кочење и способност да савладају неравне путеве, спајају се са структурном снагом дајући високу отпорност оштећењу, да би показали могућности ауто-гуме. 

Можете да гледате прошлогодишњу трку на ЈуТубу.
2023 SCORE Baja500