Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Настављена сарадња с Националним фудбалским тимом Јапана

27. септембар 2023.

Toyo Tires подржава Национални фудбалски тим Јапана, познат такође као „Самурајски плаво”, од 2021. Ово је покровитељство настављено ове године. Да би прославили настављену сарадњу, Toyo Tires сада је објавила ТВ оглас назван „Плаво, страсно, трчи”.

Наслов показује да Toyo Tires има више заједничког с Националним фудбалским тимом Јапана него што је сама плава боја. Јер као што се спортисти Националног фудбалског тима Јапана неуморно боре и храбро себе искушавају, Toyo Tires такође се бори да изненади и надахне храброшћу и самопоуздањем.  

Ово је такође разлог зашто је Toyo Tires скупила све навијаче и присталице Самурајски плавих у телевизијском програму „Toyo Tires представља ПРИСТАЛИЦЕ ПЛАВИХ” да подржи Национални фудбалски тим Јапана на Светском првенству у Катару и подели њихово одушевљење за спорт. Овим потезом, Toyo Tires не само да је опремила тимски аутобус ауто-гумама, већ је и представила емитовање уживо на ЈуТубу да је пратила Национални фудбалски тим Јапана на њиховом путу до Светског првенства. Додатно, Национални фудбалски тим Јапана подржан је оглашавањем, на пример, на станицама метроа или ЛЕД-зидовима центра града у Токију и Осаки.

Нови ТВ спот савршено се уклапа у кампању подршке и, као и претходни спот, неће бити само приказан у метроу већ и на телевизији. Следеће Светско првенство одржаће се у Канади 2026. Довољно времена да се Toyo Tires придружи Националном фудбалском тиму Јапана с идејама које иду изван уобичајеног и деле одушевљење за спорт.


 

 

Најновије вести