Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Proxes Comfort заузела 2. место

11. август 2023.

Toyo Tires-овој гуми Proxes Comfort додељено је друго место у летњем испитивању ауто-гума Auto Express-a 2023. са свеукупним вредновањем од 98,9%, чиме је гума стекла „Препоручен” статус часописа.

Издаван двонедељно, Auto Express најпродаванији је аутомобилски часопис у Великој Британији. Познат по својим свеобухватним приказима и испитивањима најновијих аутомобила, часопис је високо цењен. Његово испитивањe ауто-гума жељно се ишчекује и нашироко чита. Похвалили су гуму пишући: „Toyo је направила задивљујуће потпун, добро уравнотежен пакет дуж проба. И Proxes Comfort било је прилично добро возити.” 

Часопис је наставио да описује гуму како има „Уравнотежен учинак дуж свих дисциплина...” као и „... снажан учинак на сувом...”, додајући да је „Proxes била мање од метра иза најбољег од осталих у кочењу и око секунде спорија на стази управљања од победничке ауто-гуме.”  

Осим што су задивили у испитивањима учинка, часопис је забележио: „Toyo је била трећа у уштеди горива...”  

Произведена у новој европској фабрици Toyo Tires-a у Србији, Proxes Comfort развијена је да задовољи потребе технолошки напреднијих возила која траже стабилност код великих брзина и мирну удобност преко великих раздаљина. Изванредно руковање и кочење обезбеђују возачима да могу да уживају у надмоћној стабилности и опуштеном учинку.

Најновије вести