Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Победничка места за возаче Gan Trigger-a

04. јул 2023.

Ryo Shimada заузео је треће место у мушкој Елитној категорији Свејапанског BMX бициклистичког првенства док је Neneka Nishimura заузела друго место у женској категорији до 23 године.

Shimada, десно, слави 3. место на подијуму


Четрдесето Свејапанско бициклистичко првенство BMX трка одржано у граду Сакаи, префектура Осака, између суботе 1. јула и недеље 2. јула, Toyo Tires коспонзорисао као главни спонзор. Тим спонзорисан од стране Toyo Tires-а, Gan Trigger, учествовао је с два од три возача остварујући победничка места. Трећа, Kiki Yoshimura, није могла да учествује због повреде.  
 
Ryo Shimada у мушкој елитној категорији такође се повредио, али упркос томе он је наставио остваривши победу у првој фази избором одважне путање. Настављајући до завршнице, одржао је агресиван став, завршивши укупно трећи.

Nishimura, која је испуњавала услове за категорију до 23 године, новоуспостављену лане, отишла је у финале с више оптимизма него обично. Циљајући десет узастопних победа на Свејапанском турниру, после победа на узастопним првенствима у својим јуниорским данима, била је на корак далеко пре него што је завршила као друга.  

„Куп Јапана” у новембру биће следеће велико бојиште с титулом, јапански првак у понуди. Уз разочарење овим турниром као покретачком снагом, обоје спортиста жестоко ће тренирати да би поново освојили круну.

Најновије вести