Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Open Country намерава да освоји трку Баха 1000

09. новембар 2023.

Toyo Tires подржаће два тима, Bryce-a Menzies-а и тим JAOS на трци Баха 1000 2023. која ће се одржати од 16. до 18. новембра. Toyo Tires снабдеваће тимове гумама серије Open Country за пикап камионе и теренце.

Bryce-ов тим     Тим JAOS

Завршни део Светског пустињског првенства SCORE, у ствари је SCORE БАЈА 1000, једна је од светских најтакмичарскијих трка која се вози око 1.300 миља (око 2.090 км) од Ла Паса на полуострву Баха Калифорнија до Енсенаде. Камиони у тешкој вандрумској трци крећу у 9.00 ујутру MST (CET -8 сати) у четвртак 16. Возачи ће се ослонити на своје гуме да би прелазили брзо неравне површине уз надмоћну издржљивост да би највише искористили возачке вештине у управљају стазом. Гуме серије Open Country које ће бити обезбеђене за ово, 56. издање трке Баха 1000, развијене су на искуству стеченом кроз учешће у вандрумским тркама широм света. Оне су допринеле бројним победама својом способношћу да приону на неравне површине и отпорношћу на ударце током вожње.

Овог пута, тим Toyo Tires предводиће Bryce Menzies који је освојио овогодишње Баха 500 и Баха 400, и Alan Ampudia који је 2019. освојио Баха 1000. Тим ће на возилу тима користити Open Country M/TR, подешену верзију гуме Open Country М/Т.   

У међувремену, тим JAOS опремиће своја кола гумом Open Country R/T. Тимом JAOS управља Jaos Co., Ltd., свеобухватан произвођач делова за теренце и кола с погоном 4x4 с којим Toyo Tires има стратешко партнерство. Toyo Tires намерава да освоји овогодишње првенство заједно с нашим подржаним тимовима укључујући Bryce-а Menzies-a који је тренутно на врху табеле Светског пустињског првенства.

 

Најновије вести