Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Open Country ATIII осваја Награду Јапана

30. јун 2023.

Установљена 1987, Награда Nikkan Jidosha Shimbun Goods (日刊自動車新聞) награђује производе који су допринели индустрији аутомобилске робе. Ова година означава 36. пут да су награде додељене. Ауто-делови најављени и представљени између априла 2022. и јуна 2023. испуњавају услове да се узму у обзир за преглед. Додатно, обим продаје, развојне замисли, релевантност, допринос индустрији и друштвени услови разматрају се у проступку избора. Надаље, изборна комисија се ослања на резултате анкета примљених од трговаца на мало ауто-деловима и сервисних погона да би обезбедила исцрпну и објективну процену делова.


Open Country ATIII, која је освојила овогодишњу награду у категорији ауто-гума, производ је за све терене који подржава сталожену вожњу у различитим временским и друмским условима. Од њене појаве на тржишту Северне Америке, дому теренаца, примила је снажну подршку, а после њеног појављивања у Јапану 2022, гума је ове године представљена европском тржишту.

Моћан нацрт шара с великим блоковима смештеним на газној површини обезбеђују стабилност и удобност на путевима, и нуде стабилну вожњу на неравним површинама путева као што су места логоровања и шумски путеви. Додатно, она задовољава услове знака Пахуљице планине три врха (3PMSF) јамчећи учинак зими, те може да буде употребљена без обзира на годишње доба. Велики степен занимања за производе за свако доба и све терене, који настоје да остваре користи и нацрта и учинка за потрошача, довео је до њене високе оцене.

Најновије вести