Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Menzies осваја Баха 1000 и Светско пустињско првенство 2023.

21. новембар 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe, председник Kenta Kuribayashi, објављује да су Bryce Menzies са сувозачима Andy-јем McMillin-ом и Tavo-м Vildósola-ом свеукупни победници и 56. издања SCORE Baja 1000 и Светског пустињског првенства 2023. у својим трофи камионетима опремљеним гумама Toyo.

Ein Bild, das draußen, Reifen, Landfahrzeug, Fahrzeug enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Ова кључна победа прва је Menzies-ова победа на трци Баха 1000 његове задивљујуће тркачке каријере наглашавајући снажну годину коју је он завршио с три свеукупне победе од четири трке. Трофи камионет Menzies #7 Red Bull / Toyo Tires / KMC Wheels AWD Mason Motorsports почео је трку Баха 1000 с повлашћеног места, предводећи групу од 30 такмичара у класи премијер трофи камионета. После 22 сата, 35 минута и 33 секундe и 1.310,94 миље (2.109,75 км) стазе, трофи камионет бр. 7 прешао је црту код Енсенаде, Калифорнија, и даље на првом месту. Тим се ослонио на гуме Toyo Open Country M/T-R да би их одвеле до финиша на првом месту.

 

Поред победе, укључено је и неколико значајних резултата;

  • Christopher Polvoorde,са сувозачима Ray-ом Griffith-ом и Mike-ом Walser-ом, били су укупно трећи у класи Трофи камионета.
  • Gustavo Vildósola Sr. опет је био први што га чини непобеђеним у сезони и свеукупним прваком сезоне у класи Легенди SCORE Trophy Truck,
  • Jason McNeil осигурао је свеукупну титулу у класи Trophy Truck Spec.
  • Тркачки тим кућа Block био је први у класи SCORE Pro Stock UTV с колима Can-Am Maverick R у чијем је стварању учествовао и покојни Ken Block. Ћерка Lia Block, супруга Lucy Block и Rodrigo Ampudia управљали су јединственим возилом до победе. 

Да више сазнате о серији гума Open Country за лаке камионе и теренце, посетите: Open Country (toyotires.eu).

Најновије вести