Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Комеморативна порука за Ken-а Block-а

05. јануар 2023.

Другог јануара, Ken Block, светски познат возач релија, преминуо је у изненадној несрећи с моторним санкама. Ken је био светски чувен возач релија као и предводник у акционим спортовима а његова страст за културу аутомобилизма значајно је утицала на нараштај ауто-заљубљеника.  

Група Toyo Tire ангажовала је Ken-а 2016. као амбасадора марке да би подржао производну линију UHP „PROXES”, и отад су његови нашироко популарни видео-пројекти Gymkhana и Climbkhana стекли преко двеста десет милиона прегледа на Јутубу. 

 

Ожалошћени смо вешћу о његовој смрти и изражавамо саучешће његовој породици. Следи порука Takashi-ја Shimizu-а, председника и главног извршног дир. корпорације Toyo Tire:

 

Група Toyo Tire поносна је на партнерство с Ken-ом Block-ом, и веома је поштовала то што је био иноватор и то што је постигао у свету аутомобилизма и акционог спорта. Увек смо били одушевљени његовим изузетним                           пустоловинама и страственом тежњом за незаборавним возачким остварењима. Ken-ово завештање и сећање на њега наставиће да живе кроз његове невероватне радне публикације и у срцима милиона његових обожавалаца. Веома ћемо ценити наше пријатељство с њим и заувек ћемо га се сећати.  

            Председник и главни извршни дир. корпорације Toyo Tire: Takashi Shimizu