Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Свеобухватна сарадња с Универзитетом Doshisha

08. март 2024.

Корпорацијa Toyo Tire данас је потписала уговор о свеобухватној сарадњи да заједнички развијају вишеструке технологијe као и људски потенцијал. Образовна корпорација Doshisha, с Asako Ueki на челу, налази се у граду Кјотоу. Takashi Shimizu, председник, потписао је у име корпорације Toyo Tire.
 
(Слика: Ректорка Универзитета Doshisha Asako Ueki / Председник Toyo Tires-a, Takashi Shimizu)

Универзитет Doshisha поставиo је циљ „побољшања истраживачких способности кроз стваралаштво и сарадњу”. Њихов програм у ВИЗИЈИ 2025. активно шири податке о академским резултатима истраживања кроз технолошки пренос интелектуалне својине и стварање нових технологија и нових индустрија. Развијањем сарадничких истраживања која су традиционално усмерена на .„појединца”  за „појединца” и с обзиром на сарадничко истраживање „организација-на-организацију”. Они покушавају да искористе корпоративна средства као и да обавесте друштво путем резултата истраживања. 

Toyo Tires има аутомобилске гуме и гумене делове у средиштву свог пословног управљања и ради да реши разне друштвене проблеме  да би унапредила и развила ауто-индустрију и остварила богатије покретно друштво. Поред развијања материјала и производа веома увећане вредности, они настоје да постигну удобност, безбедност и смањење утицаја на природу током фазе коришћења, као и изградњу базе радне снаге да би подржали стварање привредних, друштвених и еколошких вредности.  

На основу овог уговора, Универзитет Doshisha и Toyo Tires заједнички ће обезбедити и прилагодити своја јединствена средства веома увећане вредности, развиће појединце који могу допринети друштву и промовисати остварење корисних технологија. Сарадња ће ићи ка остварењу успешнијег друштва. 

Обе ће стране заједнички радити на четири главне иницијативе као  „Заједнички пројекат Универзитета Doshisha-Toyo Tires”. Током трајања уговора, пет година од априла 2024, Toyo Tires планира да допринесе са приближно сто милиона јена да би подржала овај пројекат.

 
Универзитет Doshisha - Toyo Tires преглед пројекта сарадње

[1] Стварање и примена новог заједничког истраживања

Универзитет Doshisha поседује најнапреднија истраживачка средства у широком спектру специјализованих области као што су хемија, механика, материјали, електро-, електронска наука и наука о подацима. Toyo Tires развија технологије нове генерације као што су технологија мерења и визуализације (трење и хабање, вибрације и бука, учинак кретања), технологијa нове генерације ауто-гума (гуме без ваздуха), технологијa развоја напредних материјала (истраживање одрживих материјала) и наукa о подацима (решења сензора гума).  
 
Универзитет Doshisha и Toyo Tires унапредиће вишеслојно заједничко истраживање о различитим појединачним темама истраживања. Истраживање ће изградити јак однос што води до заједничког развоја између индустрије и школа, убрзавајући друштвену примену технологија које могу бити примењене на ауто-гуме.

[2] Академско саветовање Универзитета Doshisha за Toyo Tires, укључујући техничке разговоре

Додатно, Универзитет Doshisha обезбедиће Toyo Tires-у обимна академска средства, стварајући окружење које дозвољава флексибилан приступ пољима ван њихове стручности. Обезбеђујући благовремено високо специјализовано и разнолико знање са Универзитета Doshisha као одговор на академске разговоре, Toyo Tires моћи ће да реши проблеме на сложен и вишестран начин, да скрати време истраживања и оствари завршне технологије.

[3] Образовање за студенте Универзитета Doshisha и запослене Toyo Tires-а користећи разне системе на Универзитету Doshisha 

Поред развијања специјализованог знања на последипломским студијима, Универзитет Doshisha обезбеђује основне и напредне вештине с примењеним могућностима, укључујући    
•    Курс Управљања глобалним средствима, уобичајен образовни програм последипломских студија који помаже студентима да стекну основну писменост  
•  Comm 5.0-AI/Data, који гаји стварање иновације од стране радне снаге користећи технологију и знање вештачке интелигенције и науке о подацима.  
•    Управљање технологијом, које настоји да развије ванредне могућности људи који ће користити технологију у управљању и промовисаће корпоративно стваралаштво.  
 
Toyo Tires прихватиће ове могућности учења од Универзитета Doshisha и активно ће их користити за поновљено образовање да би развила будуће људске могућности. На Универзитету Doshisha, последипломци продубљују своје учење заједно с пословним људима и користе ово искуство да изразе своје пословне планове за последипломце и развију појединце с вишестраном перспективом. Спајајући знање обе стране, сарадња индустрија-школовање унапредиће развој корпоративних инжењера.

[4] Подршка развоју каријере
Toyo Tires сарађиваће с Каријерним центром Универзитета Doshisha да обезбеди подршку каријери с пословне тачке гледишта за студенте универзитета. Програми подршке каријере, као што су стажирања и семинари, као и узајамни однос са запосленима Toyo Tires-а, укључујући бивше ђаке, прилике ће се стварати за студенте да се повежу с друштвом и развију своју способност да независно изаберу своју будућност и допринесу стварању свести о раду.

Најновије вести