Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Такмичење FIA Баха за Toyo Tires

15. мај 2024.

Akira Miura учествоваће у две FIA Баха трке у највишој, Т1+ класи.

Toyo Tires учествоваће у трци Баха Грчка, другој етапи FIA светског Баха купа и у шестој етапи Међународне Баха трке у Катару. Akira Miura, амбасадор ауто-гуме Open Country Toyo Tires-а, возиће тојоту Hilux, коју је спремио Overdrive Racing на Бахи Грчка која се одржава од 22. до 25. маја. Он ће опет наводити кола на Међународној Баха трци у Катару која се одржава од 31. октобра до 2. новембра.

 
(Akira Miura, амбасадор серије гума Open Country)                                   (Тојота Hilux коју је израдио Overdrive Racing)

FIA светски Баха куп серија је вандрумских релија који се одржавају у осам етапа од фебруара до новембра у Европи и на Блиском истоку. Ова серија прилика је за возаче да избрусе своју технику и стекну искуство потребно за вандрумске релије. Многи спортисти који су се такмичили на најтежим тркама на свету, као што је Рели Дакар, заслужили су своје тркачке чинове у овој серији.  

Радећи с Overdrive Racing-ом, тимом који се хвали бројним остварењима на Релију Дакар, Toyo Tires такмичиће се у 2. етапи FIA светског Баха купа, Бахи Грчка, и у 6. етапи Међународне трке Баха у Катару. Тим ће бити у највишој, „најбољој”, класи, званично прихваћеној као Т1+. Miura ће бити за воланом тојоте Hilux опремљене посебно подешеним ауто-гумама Open Country М/ТR.  

Добијени подаци биће употребљени за даље побољшање учинка на неравним путевима и отпорности на оштећења, и обавестиће поступак развоја за гуме за Рели Дакар.  
Под средњорочним планом управљања „Medium Plan '21,” група Toyo Tires ојачава развој производа јединственим нацртима и функционалношћу, укључујући серију ауто-гума Open Country. У развоју производа настављамо да користимо знање стечено кроз трке да бисмо обезбедили већи учинак, виши квалитет и занимљивије производе глобално.


■Akira Miura
Возач релија који припада тиму Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC). Он се 2005. запослио у Toyota Auto Body Co., Ltd. која управља TLC-ом. Следеће године постао је навигатор пошто се пријавио за место преко унутрашњег поступка запошљавања и учествовао је по први пут на Релију Дакар. Напредовао је до возача у трци 2016. и освојио је своју класу четири пута на Релију Дакар 2018, 2021, 2022. и 2024. Хваљени су његово обимно искуство и знање на вандрумским релијима, и он је присутан у широком спектру области, укључујући учешће у развоју тојоте Land Cruiser серије 300 и серије 250. Miura је на месту амбасадора марке Open Country од марта 2023.

■Серија Open Country
Open Country наша је 4x4 и вандрумска марка усмерена на теренце. Toyo Tires остварила је многе сјајне резултате на међународним тркама с возилима опремљеним гумама Open Country и дотерала је њихову трајност и отпорност на оштећења на висок ниво. Посебно у Северној Америци где су велики теренци далеко најомиљенија возила. Високо су цењени гумин висок учинак и снажан изглед шаре. У Јапану, понуђени су производи једне компаније под разним маркама, приказујући име производа и логотип марке испупченим белим словима на боку ауто-гуме. Стисните овде за више података о производу.
www.toyotires.eu/open-country