Налазач гума Налазач продаваца

Новости

Toyo Tires враћа се на Есенски Motor Show 2023.

28. новембар 2023.

Toyo Tires враћа се 2023. на Есенски Motor Show са сопственим штандом. Ово је први штанд на престижној изложби од 2019. после ограничења због ковида. Иако је била присутна лане, Toyo Tires придружила се штанду Ring Racing-а. Ове године, заједнички штанд планирале су обе компаније да би приказале јаку повезаност између Toyo Tires-а и Ring Racing-а. 

Изложба почиње даном претпрегледа 1. децембра, за којим следи девет дана редовне изложбе завршавајући се 10. децембра. Цео комплекс Essen Messe заузеће изложба која је у потпуности испунила сваку халу. Toyo Tires довешће свој популаран изложбени камионет. Промотивни камионет биће домаћин разноликим анимацијама током изложбе и посетиоци штанда моћи ће да однесу неколико различитих врста робе која је припремљена за изложбу.

  

Паркирана испред промотивног камионета биће Toyota Supra GT4 која је учествовала у овогодишњој серији Nürburgring Langstrecken као и у самој страшној трци 24 сата. Кола, опремљена глатким гумама Toyo Tires, посетиоци ће моћи да прегледају, уздуж и попреко, да би видели Де-Ен-Ка тркачких кола. Особље Ring Racing-а биће на располагању да објасни појединости и одговори на питања о припреми тркачких кола.

Палета најпопуларнијих гума ултрависоког учинка и тркачких гума биће изложена за посетиоце изложбе да могу да виде и сазнају више о разноликој и прилагодљивој постави коју нуди Toyo Tires. Особље ће бити на располагању да посаветује посетиоце око гума. Штанд ће такође представити симулатор који ће посетиоцима пружити прилику да искусе нешто од узбуђења возачâ правих тркачких кола изложених на штанду.

Посетите нас у Хали 3, број штанда 3А31. Карте од: www.essen-motorshow.de

Најновије вести