Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires produžava partnerstvo s Evropskom atletikom

09. januar 2024.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, predsednik Kenta Kuribayashi, objavljuje da je produžio partnerstvo s Evropskom atletikom za naredne četiri godine od 2024. do 2027.  

Toyo Tires prvo je postala Zvaničan partner Evropske atletike pred Evropsko atletsko prvenstvo u Berlinu 2018. i ovaj poslednji produžetak nastaviće njihovo partnerstvo još deset godina. Kompanija će imati značajno prisustvo na sledećim glavnim kontinentalnim atletskim prvenstvima tokom četiri godine pokrivene ugovorom. 

  • Evropsko Atletsko prvenstvo Rim 2024. (7-12. jun 2024)
  • Evropsko Atletsko prvenstvo u dvorani Apeldorn 2025. (6-9. mart 2025)
  • Evropsko Atletsko prvenstvo Birmingem 2026. 
  • Evropsko Atletsko prvenstvo u dvorani 2027. 

Kao najznačajniji Zvaničan partner, Toyo Tires nastaviće da koristi obimna prava osnovnog marketinga koja uključuju ekskluzivnost proizvodne kategorije širom sveta, promociju marke u sve širim aktivnostima digitalnih i društvenih medija Evropske atletike, promociju u evrovizijskim panevropskim reportažama emisija slobodnog TV prijema gornjih prvenstava, LED oglašavanje ivicom staze, dodatnu promociju preko komunikacionih kanala Evropske atletike, prodaju karata i tretman važnih osoba. 

„Ushićen sam da je Toyo Tires odlučila da nastavi svoju saradnju s Evropskom atletikom kao Zvaničan partner. Imali smo vrlo usklađen odnos s njima koji je obezbedio značajnu korist oboma. Ubeđen sam da će se ovo nastaviti u budućnosti i naš će odnos nastaviti da razvija i poboljšava obe robne marke,” komentarisao je predsednik Evropske atletike Dobromir Karamarinov.

„Rad s Evropskom atletikom od 2018. bio je neviđeno uspešan i privilegovani smo da imamo mogućnost da proširimo naše partnerstvo. Izazovi s kojima se sportisti suočavaju težeći boljem učinku, snažno odražavaju našu posvećenost da neprekidno poboljšavamo naše proizvode. Radujemo se jačanju našeg partnerstva dok se zajednički razvijamo u budućnosti,” rekao je direktor marketinga i prodaje Toyo Tire Holdings of Europe Ralf Gutena.

Najnovije vesti