Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Produženo partnerstvo s Otvorenim prvenstvom za žene AIG

03. avgust 2023.

Toyo Tires produžuje svoje partnerstvo s Otvorenim prvenstvom za žene AIG za 2023. u Walton Heath-u.

Postalo je normalna stvar sponzorisanje Otvorenog prvenstva za žene AIG od strane Toyo Tires-a. Petu uzastopnu godinu, japanski proizvođač auto-guma partner je s Otvorenim prvenstvom za žene AIG, jednim od najsveobuhvatnijih i najprestižnijih glavnih takmičenja na turniru za žene, kao Pokrovitelj i zvanična auto-guma prvenstva. Ovogodišnji turnir održaće se u Walton Heath-u u Surrey-ju od 10. do 13. avgusta. 

Prvi put ustanovljeno 1976, Otvoreno prvenstvo za žene AIG jedno je od pet glavnih prvenstava u golfu za žene. Grupa od 144 vrhunskih međunarodnih igračica nadmetaće se na ovogodišnjem događaju za trofej u Walton Heath-u. Južnoafrikanka Ashleigh Buhai brani titulu s Otvorenog prvenstva za žene AIG osvojivši svoje prvo glavno prvenstvo lane na događaju na Muirfield-u.

Ove godine Prvenstvo ide u Walton Heath u okrugu Surrey, gde je nagradni fond značajnih 7.300.000 američkih dolara (oko 6.700.000 evra). Toyo Tires partner je Otvorenog prvenstva za žene AIG od 2019. kada je prvenstvo odigrano u Woburn-u u Engleskoj, 2020. u Royal Troon-u u Škotskoj, Carnoustie-ju 2021. i Muirfield-u lane.

Toyo Tires imaće još jednom puno izveštavanje i aktivno će podržavati ovaj glavni sportski događaj emitovanjem TV oglasâ tokom turnira na Skaj TV-u kao i na drugim medijima i društvenim kanalima.

Najnovije vesti