Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires sarađuje s Dodžersima iz Los Anđelesa

29. februar 2024.

Toyo Tire USA Corp. potpisala je sponzorski ugovor s bejsbolskim timom Prve lige Dodžersima iz Los Anđelesa (El-Ej Dodžersi). 

Dodžersi iz Los Anđelesa jedan su od najprestižnijih bejsbolskih timova u Prvim ligama s dubokim vezama s Japanom, od prijateljskih susreta održanih 1950-ih do uspešnih japanskih poznatih igrača. Domaći stadion tima, Stadion Dodžers, hvali se najvećom posetom na svetu u profesionalnim sportovima, privlačeći više od četiri miliona ljudi godišnje. Tim ima sto dvadeset miliona navijača širom sveta.  

Toyo Tires bila je prvi japanski proizvođač auto-guma koji se proširio na Sjedinjene Države, uspostavivši se 1966. Toyo Tires osnovala je 2004. podružnicu za proizvodnju auto-guma u Džordžiji, Toyo Tire North America Manufacturing Inc. i kompanija ima posebno jako prisustvo na severnoameričkom tržištu s gumama velikog prečnika za terence i pikap kamionete. 

Toyo Tires, premošćujući razdaljinu između Japana i Sjedinjenih Država, ušla je u petogodišnje partnerstvo s timom. Uspeh El-Ej Dodžersa odraziće se na izlaganje logotipa marke Toyo Tires na tablama s imenom i tablama intervjua unutar stadiona Dodžera.  

 


 

O Dodžersima iz Los Anđelesa   

Franšiza Dodžersa iz Los Anđelesa ima tradiciju od ponosa ka izvrsnosti, osvojivši sedam prvenstava Svetske serije i 24 prvenstava Nacionalne lige od svog početka u Bruklinu 1890. Svetski prvaci Prve bejsbolske lige 2020, Dodžersi, priznati su kao Sportski humanitarni tim godine ESPN-a. Podržavajući pobedničku bejsbolsku kulturu i dajući prvoklasno navijačima naklonjeno iskustvo na stadionu Dodžer, tim je posvećen građenju jakih partnerstava s mesnim zajednicama.

Dodžersi su jedna od najvoljenijih sportskih franšiza na svetu, hvaleći se najvećom posetom u istoriji Prve lige.

Najnovije vesti