Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

TOYO TIRES još jednom primila rezultat probe „DOBRA”!

18. mart 2024.

Posle auto-gume TOYO PROXES Comfort, Autobild je sada takođe dodelio auto-gumi TOYO PROXES Sport 2 rezultat probe „DOBRA”  

U probi auto-guma Autobild Allrad-a objavljenoj 15. marta, auto-guma PROXES Sport 2 isprobana je u veličini 235/55 R19. Ukupno, isprobavanje auto-guma uključuje 11 modela auto-guma različitih proizvođača. Isprobane su kategorije vlažno, suvo i vandrumski. Neobično oko ovogodišnje probe auto-guma bilo je da su gazeće površine auto-guma, koje su bile napravljene za korišćenje na putevima, takođe isprobane i vandrumski. Ovo je zato što se isprobana veličina guma takođe koristi na terencima s pogonom na sva četiri točka koje njihovi vlasnici često voze van puteva, na plaži ili po blatu.  

TOYO PROXES Sport 2 dokazala je svoje kvalitete u sve tri kategorije probe - čak i van puteva. Guma je dobila posebno dobre ocene kod vožnje u blatu (ostvareno „2+”) i pesku (ostvareno „2”). Ipak, guma je takođe pokazala dobro prianjanje na travi i šljunku.  

Dodatno, TOYO PROXES Sport 2 zadivila je:  

- Kratkim putevima kočenja  

- Dinamičkim rukovanjem na suvim kosinama   

- Razumnom cenom.

Pre samo nedelju dana, TOYO TIRES mogla je da proslavi rezultat probe „DOBRA” kada je guma TOYO PROXES Comfort bila ocenjena sa „DOBRA” u velikoj letnjoj Autobild-ovoj probi auto-guma 2024.  

Više podataka o auto-gumi i podacima označavanja u EU možete naći ovde.

Najnovije vesti