Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires izlaže na Tokijskom auto-salonu 2024.

12. decembar 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, predsednik Kenta Kuribayashi, objavljuje da će se Toyo Tires predstaviti na svetski poznatom Tokijskom auto-salonu. Priredba će se održavati tri dana na Makuhari Messe-u (japanski kongresni centar, Chiba City), od petka 12. januara do 14. januara 2024. Tokijski auto-salon jedna je od najvećih svetskih izložbi kola po narudžbini.  

Toyo Tires booth (preview image)
Štand Toyo Tires-a (slika izložbe)

Štand Toyo Tires-a na Tokijskom auto-salonu stvoren je s pojmom „Snažna održivost s Toyo Tires-om”. Putem izložbe originalnih kola po narudžbini opremljenih gumama Toyo i širokim nizom proizvoda koji spajaju učinak i izgled, marka podstiče dejstvo povezano s kretanjem. Štand je izraz zabave učestvovanja dok hrabro prihvataмо izazove. Oslikavajući napredak da se smanji uticaj na prirodu da bi se ostvarilo održivo pokretno društvo, mi ćemo izložiti promo auto-gumu s najvišim odnosom održivih materijala. 

Tokom priredbe, održaće se govorni programi s našim partnerima, uključujući ambasadora opšte marke Michael-a Whiddett-a (Mahnitog Majka), ambasadora marke Proxes Takayuki-ja Kinoshita-a i prvaka serije D1 Grand Prix 2023 Hideyuki-ja Fujino-a. Dodatno, predstavićemo manje poznatu priču izazova Score Baja 1000 od strane Tomonori-ja Noto-a, od partnera Team JAOS-a, kao i takmičarsku fazu koja predstavlja zaposlene u Toyo Tires-u koji su bivši svetski prvaci e-auto-moto sporta. 

Posebna internetska stranica povezana sa štandom Toyo Tires-a na Tokijskom auto-salonu dostupna je od danas na našoj japanskoj internetskoj stranici (https://www.toyotires.jp/TAS2024/ ). Radujemo se što ćemo vas videti na štandu Toyo Tires-a, smeštenog ovde: East 8 Hall, 807.  

 

Da saznate pojedinosti o Tokijskom auto-salonu 2024, posetite zvaničnu internetsku stranicu.  https://www.tokyoautosalon.jp/2024/ 

Najnovije vesti