Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Toyo Tires na AMTS-u 2024.

14. mart 2024.

AMTS 2024. održaće se od 22. do 24. 03. 2024. u Budimpešti. Toyo Tires opet će biti prisutna na štandu.  

AMTS se održava od 2006. U to vreme sajam je počeo na ukupnoj površini od oko 14.000 m². Otad, događaj je prerastao u jedan od najvažnijih sajmova podešavanja na evropskom kontinentu s ukupnom površinom od oko 125.000 m² ove godine i tokom tri dana 2024. ugostiće više od 1.000 vozila.  

Ove godine Toyo Tires biće još jednom prisutna na AMTS-u zajedno sa AKH-om. Lane je Toyo Tires-ov Tread Path donet na AMTS u manjem obliku i bio je veoma popularan među posetiocima. Zato će ove godine ponovo biti evropski Toyo Tires-ov Tread Path na AMTS-u. Biće izloženo petoro legendarnih automobila, uključujući jedan od JP-a i prava trkačka kola Ring Racing-a u dizajnu Toyo Tires-a.   

 

Ali, nisu samo kola to čemu se možete diviti na štandu. U prtljažniku je takođe nova održiva pokazna auto-guma Toyo Tires-a, koja je prvi put prikazana na Tokijskom auto-salonu 2024. i sad joj se možete diviti na AMTS-u 2024. Pokazna auto-guma napravljena je od 90% održivih materijala. Od toga su 60% obnovljivi materijali, uključujući butadienski kaučuk od biomase, stiren-butadienski kaučuk od biomase, silicijum-dioksid od pepela ljuske pirinča, biljno ulje i poliester od organskih sirovina. Ostalih 30% auto-gume napravljeno je od obnovljenih materijala, uključujući butadienski kaučuk od CO2, obnovljenu čađ, obnovljen kabl i obnovljeno čelično uže.    

 

Čak i verzija Open Country M/T za relije napravljena je od 50% održivih materijala i isprobana na Reliju Dakar. Stoga se održiva pokazna auto-guma Toyo Tires-a može videti kao sredstvo napretka ka povećanju održivih materijala u serijskoj proizvodnji na 40% do 2030. i na 100% do 2050. Vizuelno, pokazna auto-guma odmah će se izdvojiti na štandu na AMTS-u 2024, pošto je njen profil nadahnut temama električnih poluprovodnika i održivosti.  

Kao dodatak najvažnijim temama oko kola i auto-guma, Toyo Tires još jednom će ponuditi posetiocima na AMTS-u 2024. igru reagovanja s nekim nagradama za hvatanja. Ipak, ovo nije jedino mesto gde se mogu osvojiti nagrade Toyo Tires-a. Posetioci AMTS-a 2024. mogu na glavnoj pozornici s radošću očekivati lutriju za kola u dizajnu Toyo Tires-a. 

Najnovije vesti