Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

TC Corse SPK u 2. krugu trke Autobacs JEGT Grand Prix

16. novembar 2023.

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, predsednik Kenta Kuribayashi, objavljuje da će njegov sponzorisan tim, TC Corse SPK u trci zajedno s Toyo-om učestovati u 2. etapi e-sport prvenstva Autobacs JEGT.  

AUTOBACS JEGT GRAND PRIX 2023. najveće je e-auto-moto sportsko takmičenje u Japanu, koristeći program „Gran Turismo 7”, profesionalni igrački i trkački timovi takmiče se međusobno. „Gran Turismo 7” poslednji je deo serije „Gran Turismo” neverovatno popularne igrice simulatora vožnje.  

Druga trka prvenstva održaće se na virtuelnoj Spa Francorchamp, epskoj belgijskoj F1 stazi. Vlažni uslovi preovladavaće trkom s takmičarima koji će se suočiti s teškim kišnim uslovima i da prema tome prilagode svoje trkačke planove. Kvalifikovanjem za Superkrug*1 upravljaće Soki Nabeya a trkom 1*2 upravljaće Osamu Fukaya.  

Trka 2*3 svedočiće povratku zaposlenog Toyo Tires-a, Takuma Miyazono-a, za kontrolama. Takuma san krenuo je s petog mesta u prvoj etapi i pokazao je odličnu brzinu i trkačku veštinu završivši drugi.  

Održavajući se u subotu, 18. novembra, druga će etapa moći da se gleda uživo na zvaničnom Jutub kanalu turnira: youtube.com/@jegtgpofficial3702/

Za više pojedinosti posetite internetsku stranicu Autobacs JEGT-a na: jegt.jp 

Završna trka biće održana uživo na Tokijskom auto-salonu 2024. u januaru kada će pobednik Autobacs JEGT 2023. biti krunisan.

Najnovije vesti