Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Super 7 Toyo Tires-a ulazi u sezonu s rekordnim br. učesnika

07. april 2022.

Nova sezona Super 7 2022. počinje u Portugalu sledećeg vikenda 9. i 10. aprila. Učestvovaće ukupno 44 kola i 54 vozača. To je najveći broj učesnika u istoriji. Tri trke u Estoril Circuit-u i uzbudljivo novo pravilo obećavaju spektakularan početak sezone u seriji Estoril Super Racing.

Najbolji početak ikada, za ono što bi trebalo da bude jedna od najupečatljivijih sezona u istoriji najdugovečnijeg takmičenja u portugalskom auto-moto sportu. Četrnaesto izdanje Super Seven Toyo Tires-a održaće se između 9. i 10. aprila, s 44 kola i 54 vozača koji počinju u seriji Estoril Super Racing. Novi apsolutni rekord za nacionalne timove koji ilustruje „rastuće zanimanje za takmičenje koje promoviše CRM Motorsport i koje će doneti još više spektakla najboljim trkama na planeti”, naglašava njen gen. direktor Tiago Raposo Magalhães.                                                                                                                                                                                                             

S mnogo novih lica, prepuna polazna mesta u klasama 420R i 320R, podrška novog tehničkog partnera i kalendar koji spaja prisustvo čuvene Caterham Seven na najboljim portugalskim stazama i značajnim međunarodnim trkama, Super Seven Toyo Tires-a opravdava svoj status najtakmičarskije i najuzbudljivije serije auto-moto sporta u Portugalu. Porastu broja učesnika pariraju timovi s Gianfranco Motorsport-om, Garagem João Gomes-om i RP Motorsport-om pridružujući se Atomic-Mageltech-u, BCM Sports-u, BS Motorsport-u, CRM Motorsport-u, Teaam Nuoorte-u i Speedy Motorsport-u u pomaganju vozačima.  

Uz 17 novajlija i četiri dobro poznata lica koja su se vratila u prvenstvo i pridružila stalno rastućoj 'Family Seven', prva runda sezone 2022. predstaviće nov oblik kvalifikacije koji se sastoji od dve nezavisne 15-minutne trke za kategorije 420R i 320R, i bodova za tri najbrža vozača u klasama 420R, 420R Gentleman i 320R. Zajedno s ovim promenama tu su i tri trke u kojima će strategija odigrati još istaknutiju ulogu u takmičenju koje podržavaju Toyo Tires, Auditiv, Apple of Eden, Gupe i GC24.                        Tradicionalan početni poredak zasnovan na rezultatu merenog treninga i dalje će se primenjivati u prvoj trci vikenda. Ali, u sledećim, prvih deset biće promenjeno na osnovu mesta stečenih u prethodnoj trci. Kao primer, takmičar na 10. mestu u Trci 1 krenuće s prvih mesta u Trci 2 i isto će se desiti u Trci 3.                                                                    Nedeljne trke biće uživo prenošene na internetu na kanalu CRM Motorsport's YouTube i društvenim medijima (Fejsbuk i Instagram) Super Seven-a Toyo Tires-a (@supersevenbytoyotires). Sve novosti oko ovog događaja mogu se pogledati na www.crm-motorsport.com.

Toyo Tires podržava prvenstvo Super 7 sada već šestu godinu zaredom. 

Najnovije vesti