Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Nastavljena saradnja s Nacionalnim fudbalskim timom Japana

27. septembar 2023.

Toyo Tires podržava Nacionalni fudbalski tim Japana, poznat takođe kao „Samurajski plavo”, od 2021. Ovo je pokroviteljstvo nastavljeno ove godine. Da bi proslavili nastavljenu saradnju, Toyo Tires sada je objavila TV oglas nazvan „Plavo, strasno, trči”. 

Naslov pokazuje da Toyo Tires ima više zajedničkog s Nacionalnim fudbalskim timom Japana nego što je sama plava boja. Jer kao što se sportisti Nacionalnog fudbalskog  tima Japana neumorno bore i hrabro sebe iskušavaju, Toyo Tires takođe se bori da iznenadi i nadahne hrabrošću i samopouzdanjem.  

Ovo je takođe razlog zašto je Toyo Tires skupila sve navijače i pristalice Samurajski plavih u televizijskom programu „Toyo Tires predstavlja PRISTALICE PLAVIH” da podrži Nacionalni fudbalski tim Japana na Svetskom prvenstvu u Kataru i podeli njihovo oduševljenje za sport. Ovim potezom, Toyo Tires ne samo da je opremila timski autobus auto-gumama, već je i predstavila emitovanje uživo na JuTubu da je pratila Nacionalni fudbalski tim Japana na njihovom putu do Svetskog prvenstva. Dodatno,  Nacionalni  fudbalski tim Japana podržan je oglašavanjem, na primer, na stanicama metroa ili LED-zidovima centra grada u Tokiju i Osaki.  

Novi TV spot savršeno se uklapa u kampanju podrške i, kao i prethodni spot, neće biti samo prikazan u metrou već i na televiziji. Sledeće Svetsko prvenstvo održaće se u Kanadi 2026. Dovoljno vremena da se Toyo Tires pridruži Nacionalnom fudbalskom timu Japana s idejama koje idu izvan uobičajenog i dele oduševljenje za sport.


 

 

Najnovije vesti