Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Trkanje do održive budućnosti

19. april 2024.

Glatke trkačke gume Proxes izrađene s održivim materijalima osvojile su dve od prve četiri etape serije Nurburgring Langstrecken.

Glatke gume Proxes, izrađene korišćenjem naprednih održivih tehnologija, koriste obe Tojote GR Supra GT4 EVO tima Toyo Tires s Ring Racing-om da bi osvojili prvu i treću еtаpu serije Nürburgring Langstrecken u klasi SP10. 

Glatkа trkačkа gumа Proxes sadrži brojne održive sirovine. Poslednji tehnički opis, razvijen u Nürburgring-u, koristi biljno        ulje, silicijum-dioksid iz ljuske pirinča i obnovljene kablove. Stvarajući proizvod koji je i održiv i delotvoran, čak i kod najzahtevnije upotrebe. Ova novina doprinosi politici ostvarenja održivog života u pokretu Toyo Tires-a.

Dve Tojote GR Supra GT4 Evo učestvovaće 2024. u seriji izdržljivosti NLS-a želeći da osvoje klasu SP10 (GT4). Obe su opremljene glatkim gumama Proxes po tehničkom opisu Nürburgring-a razvijene korišćenjem održivih materijala. Odnedavno, tim je završio prvi i drugi u svojoj klasi u trećoj etapi serije u subotu 13. aprila kao i drugi sledećeg dana u četvrtoj etapi. 

Održiva pokazna guma  
Ranije ove godine, kompanija je prikazala pokaznu gumu razvijenu uključujući njen najviši udeo u istoriji - 90% - održivih materijala. Guma je prikazana na Tokijskom auto-salonu i posle, na nedavnom AMTS budimpeštanskom sajmu. Ova guma uključila je butadienski kaučuk iz CO2 stvoren u proizvodnom postupku koji bi inače bio otpad. Potpuna analiza prerađenog i obnovljenog materijala prikazana je ispod.  

Glatke gume Proxes razvile su dalje održiv pristup u najgorim uslovima stvarnog sveta. Nove auto-gume biće upotrebljene za takmičenje u zahtevnoj krajnjoj izdržljivosti 1. juna na Nürburgring-u 24 sata 2024.   

Toyo Tires koristi podatke i znanje stečene kroz trke izdržljivosti u razvoju budućih visokokvalitetnih proizvoda visokog učinka. Razvoj doprinosi politici Toyo Tires-a ostvarenja održivog života u pokretu

Najnovije vesti