Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Pobednička mesta za vozače Gan Trigger-a

04. jul 2023.

Ryo Shimada zauzeo je treće mesto u muškoj Elitnoj kategoriji Svejapanskog BMX biciklističkog prvenstva dok je Neneka Nishimura zauzela drugo mesto u ženskoj kategoriji do 23 godine.  

Shimada, desno, slavi 3. mesto na podijumu

 
Četrdeseto Svejapansko biciklističko prvenstvo BMX trka održano u gradu Sakai, prefektura Osaka, između subote 1. jula i nedelje 2. jula, Toyo Tires kosponzorisao kao glavni sponzor. Tim sponzorisan od strane Toyo Tires-a, Gan Trigger, učestvovao je s dva od tri vozača ostvarujući pobednička mesta. Treća, Kiki Yoshimura, nije mogla da učestvuje zbog povrede.  
 
Ryo Shimada u muškoj Elitnoj kategoriji takođe se povredio, ali uprkos tome on je nastavio ostvarivši pobedu u prvoj fazi izborom odvažne putanje. Nastavljajući do završnice, održao je agresivan stav, završivši ukupno treći.

Nishimura, koja je ispunjavala uslove za kategoriju do 23 godine, novouspostavljenu lane, otišla je u finale s više optimizma nego obično. Ciljajući deset uzastopnih pobeda na Svejapanskom turniru, posle pobeda na uzastopnim prvenstvima u svojim juniorskim danima, bila je na korak dаlеко pre nego što je završila kao druga.  

„Kup Japana” u novembru biće sledeće veliko bojište s titulom, japanski prvak u ponudi. Uz razočarenje ovim turnirom kao pokretačkom snagom, oboje sportista žestoko će trenirati da bi ponovo osvojili krunu.

Najnovije vesti