Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Open Country ATIII osvaja Nagradu Japana

30. jun 2023.

Ustanovljena 1987, Nagrada Nikkan Jidosha Shimbun Goods (日刊自動車新聞) nagrađuje proizvode koji su doprineli industriji automobilske robe. Ova godina označava 36. put da su nagrade dodeljene. Auto-delovi najavljeni i predstavljeni između aprila 2022. i juna 2023. ispunjavaju uslove da se uzmu u obzir za pregled. Dodatno, obim prodaje, razvojne zamisli, relevantnost, doprinos industriji i društveni uslovi razmatraju se u prostupku izbora. Nadalje, izborna komisija se oslanja na rezultate anketa primljenih od trgovaca na malo auto-delovima i servisnih pogona da bi obezbedila iscrpnu i objektivnu procenu delova.


Open Country ATIII, koja je osvojila ovogodišnju nagradu u kategoriji auto-guma, proizvod je za sve terene koji podržava staloženu vožnju u različitim vremenskim i drumskim uslovima. Od njene pojave na tržištu Severne Amerike, domu terenaca, primila je snažnu podršku, a posle njenog pojavljivanja u Japanu 2022, guma je ove godine predstavljena evropskom tržištu.

Moćan nacrt šara s velikim blokovima smeštenim na gaznoj površini obezbeđuju stabilnost i udobnost na putevima, i nudе stabilnu vožnju na neravnim površinama puteva kao što su mesta logorovanja i šumski putevi. Dodatno, ona zadovoljava uslove znaka Pahuljice planine tri vrha (3PMSF) jamčeći učinak zimi, te može da bude upotrebljena bez obzira na godišnje doba. Veliki stepen zanimanja za proizvode za svako doba i sve terene, koji nastoje da ostvare koristi i nacrta i učinka za potrošača, doveo je do njene visoke ocene.

 

Najnovije vesti