Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Pobeda za Toyo Tires u trci NLS3

24. jun 2024.

Toyo Tires s Ring Racing-om zauzeli su prvo mesto u klasi SP10 u trci prošlog vikenda serije Nürburgring Langstrecken. Tojota GR Supra GT4 Evo broj 170, koju su vozili Andreas Gülden, Marc Hennerici i Tim Sandtler počistila je svu konkurenciju, završivši 2 minuta i 32 sekunde ispred svog najbližeg takmaca prešavši 26 krugova Nordschliefe-a posle 4 sata trke.  

Kola, opremljena trkačkim glatkim gumama s tehničkim podacima za Nürburgring ostvarila su najbrži krug u vremenu od 8 minuta, 40,641 sekundi, pri prosečnoj brzini od 168,425 km/sat po krugu. Deset automobila bilo je na početku klase SP10, i posle četiri sata trkanja, osam je završilo trku, uključujući kola br. 171, druga tojota GR Supra GT4 Evo koja je završila na trećem stepeniku podijuma, 6 minuta i 42 sekundi iza svojih sestrinskih kola na prvom stepeniku. Kola Toyo Tires-a s Ring Racing-om na trećem mestu vozio je ambasador marke Proxes, Takayuki Kinoshita zajedno s mesnim vozačima Heiko-m Tönges-om i Michael-om Tischner-om. 

Dosta ranije, u klasi VT2 za vozila sa zadnjim pogonom i pogonom na sva četiri točka, tojota Supra br. 520 Ring Racing-a s auto-gumama Toyo takođe je osvojila svoju klasu. VT2 klasa za kola je s tehničkim podacima blizu proizvodnje s motorima veličine do dve litre i turbom.   

Treća NLS trka, 69. trka Westfalenfahrt, pokazalo se da je vrlo uspešan događaj za tim s pobedama u dve klase i trofejom za treće mesto da ga odnesu kući. Tim nestrpljivo očekuje sledeću etapu. Svetla se gase... za početak NLS4, ROWE 6. ADAC Ruhr-Pokal-Rennen 3. avgusta.  

Najnovije vesti