Nalazač guma Nalazač prodavaca

Novosti

Komemorativna poruka za Ken-a Block-a

05. januar 2023.

Drugog januara, Ken Block, svetski poznat vozač relija, preminuo je u iznenadnoj nesreći s motornim sankama. Ken je bio svetski čuven vozač relija kao i predvodnik u akcionim sportovima a njegova strast za kulturu automobilizma značajno je uticala na naraštaj auto-zaljubljenika.  

Grupa Toyo Tire angažovala je Kena 2016. kao ambasadora marke da bi podržao proizvodnu liniju UHP „PROXES”, i otad su njegovi naširoko popularni video-projekti Gymkhana i Climbkhana stekli preko dvesta deset miliona pregleda na Jutubu.  

 

Ožalošćeni smo vešću o njegovoj smrti i izražavamo saučešće njegovoj porodici. Sledi poruka Takashi-ja Shimizu-a, predsednika i glavnog izvršnog dir. korporacije Toyo Tire:  

 

Grupa Toyo Tire ponosna je na partnerstvo sa Ken-om Block-om, i veoma je poštovala to što je bio inovator i to što je postigao u svetu automobilizma i akcionog sporta. Uvek smo bili oduševljeni njegovim izuzetnim pustolovinama i strastvenom težnjom za nezaboravnim vozačkim ostvarenjima. Ken-ovo zaveštanje i sećanja na njega nastaviće da žive kroz njegove neverovatne radne publikacije i u srcima miliona njegovih obožavalaca. Veoma ćemo ceniti naše prijateljstvo s njim i zauvek ćemo ga se sećati.  

                          Predsednik i glavni izvršni dir. korporacije Toyo Tire: Takashi Shimizu

 

Najnovije vesti